Beauty 81 - Schoonheidssalon Almere Poort

 

 

THALGO, DE PAREL VAN DE HUIDVERZORGING

 
 
Wanneer bezocht u voor het laatst het strand?

Herinnert u zich nog hoe verkwikkend dit bezoek was? Aan zeewater en algen wordt al eeuwenlang een geneeskrachtige en ontspannende werking toegekend. Deze komen samen in het Franse kuurmerk THALGO. Als pionier in het wetenschappelijk onderzoek naar de zee, heeft THALGO een unieke deskundigheid in het gebruik van zee-ingrediënten. Door het enorme potentieel van de algen te benutten en natuurlijke ingrediënten biedt THALGO doelmatige producten. De zuivere formules van THALGO zijn vrij van parabenen en minerale oliën en hebben een uitzonderlijke huidtolerantie.

 

Stap uit uw comfort zone en ontdek de zee aan kansen

Het THALGO totaal concept biedt voor elk huidtype, huid- en lichaamsconditie een uitgebreid assortiment aan doeltreffende verzorging. De totale THALGO aanpak is gebaseerd op de grootste bron van werkstoffen…de zee

THALGO is geïnspireerd door Thalasso, een therapievorm die haar naam dankt aan de Griekse oergodin van de zee Thalassa, de moeder van alle leven in de zee. De zee, de oorsprong van alle leven op aarde is een enorme bron van actieve werkstoffen. Werkstoffen zoals vitaminen, aminozuren en proteïnen die onze huid en ons lichaam nodig heeft om in topconditie te komen of te blijven.Wist u dat zeewater nagenoeg dezelfde samenstelling heeft als ons bloedplasma, daarom zijn werkstoffen afkomstig uit de zee zo uiterst effectief! THALGO is in staat om deze bijzondere voordelen van de zee en algen te verwerken in haar producten en behandelingen. En dat al meer dan 40 jaar!

THALGO biedt een totaal wellnessconcept, spa rituelen, gerichte lichaams- en gezichtsbehandelingen. Naast de verzorgingsproducten biedt THALGO meer, schoonheidsverzorging van binnen uit met de THALGO Nutrition producten. Omdat iedereen anders is, biedt THALGO maatwerk in de breedste zin van het woord.

 

 

Uw schoonheidssalon voor; Gezichtsbehandelingen, Massages, Manicure, Gellak, Beauty Gifts, Thalgo & Pink.

Beauty81 - t. 035-3035155 - e. info@beauty81.nl