Beauty 81 - Schoonheidssalon Almere Poort

 

Prijslijst Massages


 

Massage Lomi Lomi

De Lomi Lomi massage is een traditionele strijk- en kneedkunst uit Hawaï. Lomi is de Hawaïaanse term voor massage en betekend “drukken, kneden, wrijven”. Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Bij de Lomi Lomi massage wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd.

Kenmerken
-
Lange, vloeiende bewegingen
- Stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel en de zintuigen
- Stimulerende werking op de bloedsomloop en organen
- Heeft een helende werking


In de Huna, een Hawaïaanse filosofie, gaat het voornamelijk om de twee zaken Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. De Lomi Lomi massage zorgt ervoor dat blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking.

Bij deze massage wordt alleen gebruik gemaakt van een massage olie, in de meeste gevallen wordt Sabai olie gebruikt. Sabai olie wordt al eeuwenlang als dé massage-olie van Hawaï gebruikt. In Sabai olie zitten etherische extracten van lotusbloesem en jasmijn, die een rustgevende werking hebben, waardoor de huid ontspant.

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Bij deze massage wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Er wordt gebruik gemaakt van technieken die vergelijkbaar zijn met die van de acupressuur.

De nadruk van de behandeling ligt op ontspanning en het wegnemen van angsten, ergernissen en andere negatieve emoties, waardoor wordt voorkomen dat die emoties ziektes kunnen veroorzaken. Het lichaam wordt rustig en komt in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.

Rug-nek massage: 30 minuten
€36,95

Rug-nek-achterkant benen: 45 minuten
€47,95

Rug, nek, hoofdhuid, achterkant en voorkant benen: 60 minuten
€58,95 


 

Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Uw schoonheidssalon voor; Gezichtsbehandelingen, Massages, Manicure, Gellak, Beauty Gifts, Thalgo & Pink.

Beauty81 - t. 035-3035155 - e. info@beauty81.nl